Derbi kola - Jedinstvo Bemax u nedjelju dočekuje Budućnost Capital Plazu

U derbiju 10. kola Prve crnogorske lige odbojkaši Jedinstvo Bemaxa u nedjelju dočekuju drugoplasiranu ekipu Budućnost Capital Plaze.

Nakon zimske pauze bjelopoljski tim očekuje prvi težak i neizvjestan meč u nastavku sezone, ali trener naših momaka Darko Prebiračević, ipak vjeruje da mogu opravdati ulogu favorita.

“Predstojeća utakmica ima veliki značaj za nas, pobjedom bi obezbijedili prvo mjesto na tabeli i prednost domaćeg terena u Play off-u, ali vidjećemo šta će se desiti. Najvažnije je da dobro uđemo u utakmicu i da kvalitetno odigramo, igračima ne fali motivacije i volje, a uz podršku publike sigurno možemo da napravimo dobar rezultat”, kazao je Prebiračević za Radio Bijelo Polje.

Presudni faktor, prema riječima Prebiračevića, biće trenutna spremnost igrača obje ekipe.

“Forma i trenutni novo igre zaista mogu biti odlučujući, iako smo u preiodu iza nas vrijedno trenirali. Ali mislim da smo generalno kvalitetnija i iskusnija ekipa i da je i to ono što će praviti razliku. Publika svakako može da očekuje odličnu utakmicu, jer ekipa Budućnost Capital Plaze u Bijelo Polje uvijek dolazi sa velikom željom da pobijedi, posebno u ovom trenutku kada imamo ubjedljiviji skor”, zaključio je trener OK Jedinstvo Bemaxa.

Derbi kola će se odigrati u nedjelju, u Sportskom centru “Nikoljac”, sa početkom u 18 časova.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE