Odbojkašice Jedinstva poražene od Gimnazijalca

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su večeras u SC „Nikoljac“ od ekipe Gimnazijalac 1:3 (24:26 25:22 13:25 13:25), u utakmici 11. kola Prve crnogorske lige.

Bjelopoljkama je večeras pripao samo jedan set, a najbolje u našem timu bile su Milica Radović i Gordana Madžgalj sa po osam poena.

Najefikasnija u ekipi Gimnazijalac bila je Ksenija Simun koja je postigla čak 20 poena.

Trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović, čestitao je odbojkašicama Gimnazijalca na pobjedi, ali i istakao da je zadovoljan igrom njegovih igračica.

„U prvom setu imali smo vođstvo 24:20, ali nijesmo uspjeli da ga na kraju dobijemo i mislim da je to dosta uticalo na nastavak utakmice.  Drugi set smo uspjeli da dobijemo, ali smo već u nastavku pali, jer smo bili istrošeni“, kazao je Miladinović.

Kako je rekao, okreću se utakmicma koje slijede.

„Očekuju nas mečevi sa ekipama iz donjeg dijela tabele i upravo ćemo u tim utamicama ići na pobjede, kako bi ostvarili naš cilj, a to je opstanak u Prvoj ligi“, istakao je trener Jedinstva.

Čestitke odbojkašicama Jedinstva na borbenoj igri uputio je i trener Gimnazijalca, Milan Franović.

„U poslednjih nekoliko utakmica koje smo igrali sa Jedinstvom imali smo problem da napravimo poen, jer igraju odličnu odbranu, ali mislim da će uz još malo iskustva biti odlična ekipa“, rekao je Franović.

On je rekao da su njegove odbojkašice nervozno ušle u utakmicu, ali da su ipak zasluženo pobijedile.

„Mi smo malo nervozno ušli u utakmicu, prvi set na sreću preokrenuli i dobili, a drugi izgubili upravo zbog te nee nervoze. Poslije toga sam uspio da smirim ekipu i da dođemo do prave naše igre, dobrog servisa, napada i kontri“, kazao je trener Gimnazijalca.

ŽOK Jedinstvo Franca: Medenica, Bajramspahić, Krgović, Veličković, Hadžibegović, Rakočević, Radović, Balazo, Madžgalj, Popović, Peković, Idrizović, Jevrić, Magdelinić

OK Gimnazijalac: Kapisoda, Simun, Dojčinović, Stanišić, Krgović, Dašić, Stojanović, Kilibarda, Bečanović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE