Futsaleri Jedinstva opet poraženi pred domaćom publikom

Futsaleri Jedinstva poraženi su večeras na svom terenu od ekipe Sudentski dom, rezultatom 3:4, u šestom kolu Prve futsal lige. 

Jedinstvo je povelo već u prvom minutu, golom Irfana Ćorovića, da bi gosti izjednačili tri minuta kasnije preko Jovana Popović, a već u 14. minutu stekli prednost golom Nemanje Konatara. 

Bjelopoljcima nije dugo trebalo da stignu do izjednjačenja, precizan je bio Petar Gurešić, da bi u 18. Popović drugim golom opet donio prednost Studentskom dom. 

U 20. minuta Nenad Ignjatović je vratio utakmicu u rezultatski egal, ali je Mirel Alavać u 27. minutu stavio tačku na utakmicu i donio pobjedu svom timu od 3:4. 

Futsaleri Jedinstva su na današnjem meču dobili dva crvena kartona, iz igre su isključeni Irfan Ćorović i Arijan Mehović. 

Trener Bjelopoljaca, Vladan Čampar, rekao je da ostaje žal zbog poraza, naročito što su njegovi momci dobro igrali večeras i stvorili mnogo šansi. 

"Težak poraz za nas, već drugi vezani pred domaćom publikom. Iako momci vrijedno treniraju i daju svoj maksimum na terenu, to nam se ne vraća na pravi način. Izgleda da nam fali i sportske sreće, stvaramo mnogo šansi, ali ne uspijevamo da ih realizujemo do kraja, dok naši protivnici praktično iz polušansi postižu golove", rekao je Čampar. 

Ipak, kako je dodao, nadaju se da će biti bolje i da će se izdići sa dna tabele.  

 

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE