Poraz futsalera Jedinstva

Futsaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od ekipe Bajo Pivljanin, rezultatom 2:4, u petom kolu Prve futsal lige.

Bjelopoljci su poveli već u prvom minutu igru, golom Arijana Mehovića, da bi u 18. izjednačio Kosta Vuković. U 25. minutu igre, u samo nekoliko sekundi razlike, golove su postigle obje ekipe. U ekipi Jedinstva bio je precizan Armen Bošnjak, dok je mrežu domaćih zatresao Neđeljko Durutović.

U nastavku meča Bajo Pivljanin bio je dominantniji,  preuzeo vođstvo golom Koste Vukovića u 32. minutu, da bi dva minuta pred kraj meča konačan rezultat postavio Mihailo Ristić.

Trener KMF Jedinstva, Vladan Čampar, kazao je za Radio Bijelo Polje da ostaj žal zbog poraza, te da je očekivao bolji rezultat.

„Nadali smo se da ćemo upravo na našem terenu uzeti bodove, bili smo više puta u prednosti,ali nijesmo imali sreće.  Stvarali smo dobre šanse, borili  se, ali nažalost rezultat je izostao“, rekao je Čampar.

Kako je istakao, okreću se novom meču, u kojem dočekuju Studentski dom.

„Oni su jako kvalitetna ekipa, ali ćemo još ozbiljnije i jače trenirati, daćemo naš maksimum, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Liga je prilično ujednačana, samo se tu izdvaja Titograd, tako da je svaki rezultat moguć“, kazao je Čampar.

KMF Jedinstvo: Mehović, Hajdarpašić, Ćorović I, Bošnjak, Hot, Mehović, Sijarić, Bulatović, Gurešić, Suljević, Ćorović F, Avdić, Adžibulić

Bajo Pivljanin: Đurković, Vuković M, Vuković K, Ćalasan, Radonjić, Durutović, Ristić, Delić

Prvi sudija : Vladimir Šaković, Drugi sudija : Radovan Bobičić, Delegat: Nikola Ćojbašić

Autorka: Sanja Čujović

Foto i auto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE