Rukometaši Jedinstva poraženi od cetinjskog Lovćena

Rukometaši Jedinstva poraženi su večeras od cetinjskog Lovćena, rezultatom 28:33 (12:16), u petom kolu Prve crnogorske lige.

Nakon nekoliko propuštenih ozbiljnih šansi, izabranici Radoja Lekića nijesu uspjeli da se vrate u igru, te su Cetinjani trijumfovali na svom terenu sa pet golova razlike.

Lovćen je do pobjede vodio Luka Vukićević sa devet golova, a pratio ga je Miodrag Stanojević sa šest.

Najefikasniji u ekipi Jedinstva bio je Slobodan Zonjić sa 10, a istakao se i Bojan Varagić sa šest golova.

Trener Bjelopoljaca, Radoje Lekić, kazao je za Radio Bijelo Polje, da žali zbog poraza, te da njegova ekipa večeras nijes uspjela da pruži svoj maksimum.

„Zakazala je igra u odbrani, a promašaji iz povoljnih pozicija u ključnim momentima, kada smo mogli da se vratimo u egal igru, doveli su nas do poraza“, kazao je Lekić poslije meča i čestitao Lovćenu na ostvarenoj pobjedi.

U narednom kolu Prve crnogorske lige, Bjelopoljci dočekuju ekipu Mornara.

„Taj meč je jako bitan u našoj borbi za opstanak u ligi. Mi ćemo dati sve od sebe da trijumfujemo, a nadamo se da će i publika doći da nas podrži, kako bi ostvarili cilj“, poručio je Lekić.

Nakon pet kola rukometaši Jedinstva su šesti na tabeli, sa dva osvojena boda.

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Trivić, Femić, Kučević, Marković, Zonjić, Varagić, Jelić, Ljaljević, Dobrović, Đurđević, Tomović, Joksimović

RK Lovćen: Borozan, Beloica, Stanojević, Dapčević, Damjanović, Ankersen, Perišić, Borilović, Latković, Lakićević, Vujović, Mrvaljević, Pajović, Bulajić, Pejović, Vukićević

Sudije: Bailović Ilija,Marković Krcun

Delegati: Demirović Nazim

Zapisničar: Glendža Mirko

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA  RADIJA BIJELO POLJE