Minimalac Jedinstva za važna tri boda

Fudbaleri Jedinstva savladali su danas na svom terenu ekipu Bokelja, rezultatom 1:0 (0:0), u 13. kolu Druge crnogorske lige.

Bjelopoljci su danas došli do još jedne jako važne pobjede. U veoma tvrdoj utakmici, bez mnogo šansi, pobjedu domaćinu donio je Dragan Nikolić u 82. minutu igre. Odlično je Bugarin uspio da prođe po strani i doda loptu Nikoliću, koji je sa sedam metara  uspio da prođe već istrčalog golmana gostiju i pogodi mrežu.

Trener Jedinstva, Sead Babača, čestitao je svojim momcima i kazao da su zasluženo pobijedili danas.

„Poslije tri vezane pobjede, mogu samo reći da sam prezadovoljan, i igrom i rezultatima. Nismo dozvolili protivniku, koji je u prošlom kolu Drezgi dao pet golova, da nam šutne na gol. Igrali smo jako disciplinovano, agresivno, naročito u drugom poluvremenu. Imali smo dosta prekida koje smo radili i tokom čitave nedjelje, jer smo znali da imaju odličnog golmana, ali nam je falila dobra završnica. Međutim, apsolutno smo zasluženo pobijedilli, jer nijesmo dozvolili da nas protivnik ugrozi tokom cijelih 90 minuta“, rekao je Babča nakon meča.

On je poručio da u dobrom raspoloženju čekaju preostalih šest kola, te dodao da se nada da ćenastaviti u ovom ritmu igara i rezultata.

Kotorani žale zbog izgubljenog meča, a kako je kazao trener Slavoljub Bubanja, znali su da će utakmica biti tvrda i zahjevna.

„Sigurno da ne možemo biti zadovoljni nakon poraza, ali ja sam došao tek prije sedam dana, moramo dosta da radimo da bi imali što bolje rezultate. Pokušaćemo da osvojimo što više bodova da kraja polusezone, jer jurimo Prvu ligu i nadam se da ćemo taj naš cilj i ostvariti“, rekao je Bubanja.

Ovo je fudbalerima Jedinstva treća uzastpona pobjeda i nova tri boda u borbi za mjesto koje vodi u baraž.

FK Jedinstvo: Džafić, Gordić, Nikolić, Vulević, Krulanović, Hajrović (Ramović), Banda (Cvijović), Kriještorac (Bugarin), Muzurović, Idrizović, Šćepanović

FK Bokelj: Kordić, Banićević, Marković, Čavor V(Stevović), Poček, Čavor M, Zlatičanin, Sekulović, Bošković (Krstin), Mugoša (Radević), Jeknić

Sudija: Mladen Knežević, pomoćnik 1 Ivan Bogdanović, pomoćnik 2 Vladislav Radenović

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA