Košarkaši Jedinstva savladali ekipu Centra

Košarkaši Jedinstva savladali su danas ekipu Centra, rezultatom 57:43 (20:28), u prvom kolu grupe B Kadetske sjeverne regije.

Iako su nakon prvog poluvremena košarkaši Centra bili u prednosti od osam poena, igrači Jedinstva brzo su uspjeli da preokrenu meč u svoju korist, a u trećoj četvrtini napravili su seriju od 20 uzastopnih poena.

Najefikasniji u ekipi Jedinstva bio je Emin Višnjić sa 21 poenom, dok je u poraženom timu najviše koševa dao Dimitrije Milić i to 17.

Kapiten Jedinstva, Emin Višnjić, čestitao je svom timu na borbenosti, te istakao da je drugo poluvreme zapravo odlučilo današnjeg pobjednika.

„Ekipa Centra je  dobro otvorila meč, tek smo u drugoj četvrtini uspjeli bar donekle da se vratimo u igru, da bi u trećoj preuzeli vođstvo.  U nastavku meču uz dobru odrbranu, ali i uz odličnu taktiku  našeg trenera uspjeli da stignemo do pobjede. Nadam se da ćemo kako sezona bude odmicala igrati sve bolje i bolje, te da je ovo samo dobar početak sve onoga što nas očekuje“, kazao je Višnjić za Radio Bijelo Polje.

Nakon poraza u prvom kolu, košarkaši Centra okreću se novom meču.

„Bili smo mnogo bolji u prvom poluvremenu, kasnije smo malo „pali“ i nažalost izgubili prednost, a zatim i današnju utakmicu. Ostaje žal zbog današnjeg poraza, ali idemo dalje, spremamo se odmah za naredni meč“, rekao je Dizdarević.

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE