Bjelopoljac Matija Bulatović pobjednik Studentskog prvenstva Crne Gore u tenisu

Student Medicinskog fakulteta, Matija Bulatović, pobjednik je Studentskog prvenstva Crne Gore u tenisu, održanom u nedjelju na terenima TK AS iz Podgorice.

Bulatoviću je ovo treća uzastopna titula na ovom turniru, a do nje je došao pobjedom u finalu protiv Andrije Jokovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom 9:2.

Poslije trećeg trofeja, Matija Bulatović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan igrama na ovom turniru.

“Držao sam veliki nivo tenisa od prvog meča do finala, i na kraju zasluženo stigao do pehara. Čestitao bih protivniku na izvanrednom prvenstvu, imao je dosta dobrih partija. Zahvalio bih se organizaciji na odlično odrađenom poslu, iz godine u godinu rade nevjerovatan posao i dižu turnir na veći nivo”, istakao je Bulatović.

Prethodno, u polufinalu je Bulatović slavio ubjedljivo 9:0 protiv Nikole Ivanovića sa Ekonomskog fakulteta, dok je Joković, takođe maksimalnim rezultatom, trijumfovao protiv Bogdana Danilovića sa Građevinskog fakulteta.

Pored Bulatovića, na Studentskom prvenstvu učestvovala su još trojica tenisera iz Bijelog Polja, Boško Vojinović završio je učešće u prvom kolu, Bojan Šutović je ispao u osmini finala, dok je Ilija Rakočević poražen u četvrtfinalu.

Medalje i diplome najboljima uručio je direktor TK AS, Milorad Miško Asanović.

Na turniru je učestvovalo 19 studenata sa svih crnogorskih univerziteta, a organizator je bio Studentski sportski savez Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Bojan Šutović, Studentski sportski savez

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA