Boris Raičević prvi finalista završnog Mastersa

Boris Raičević prvi je finalista završnog Mastersa gradske lige, koji se od petka igra na terenima TK „Elit“ u Bijelom Polju.

Raičević je u prvom polufinalu ubjedljivo slavio protiv Nikole Rakonjca rezultatom 9:2, a protivnik u finalu biće mu pobjednik iz današnjeg duela između Matije Bulatovića i Aleksandra Rakonjca.

U polufinalnim okršajima Mastersa B, Bojan Šutović je pobijedio Iliju Rakočevića 9:3, dok je Nikola Prebiračević u veoma neizvjesnom meču savladao Aleksu Obradovića 9:7.

Poslije pobjede i plasmana u prvo finale ove sezone, Nikola Prebiračević, za Radio Bijelo Polje kazao je da je lijep osjećaj ući u finale jednog ovakvog turnira.

„Prije svega, čestitam Aleksi na sjajnom turniru, i odličnoj nedjelji. Odigrao sam veoma dobar meč, držao rivala daleko od osnovne linije, što njemu nikako ne prija. U završnici sam bio smiren, posebno u tom posljednjem gemu, i zasluženo ušao u finale. U borbi za titulu čeka me težak protivnik, ali vjerujem u svoje udarce i nadam se da ću pružiti kvalitetnu partiju i osvojiti pehar“, istakao je talentovani Prebiračević.

Danas sa početkom od 15 časova, na prvom terenu igraće se drugo polufinale između Bulatovića i Rakonjca, a pobjednika od 16 časova očekuje borba za trofej sa Borisom Raičevićem.

Na drugom terenu od 16 časova na programu je meč za titulu Mastersa B između Bojana Šutovića i Nikole Prebiračevića.

Finalni dvoboji igraju se na dva dobijena tie-break seta.

 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE