Pobjede Bulatovića, Matijevića i Rakonjca na otvaranju završnog Mastersa

Završni Masters gradske lige u tenisu počeo je danas na terenima TK „Elit“, a pobjede su ,pored ostalih, upisali Matija Bulatović, Milan Matijević i Nikola Rakonjac.

Bulatović je savladao perspektivnog Dimitrija Kuča 9:1, dok je u istoj grupi Nikola Rakonjac bio bolji od Momčila Drobnjaka sa 9:2.

U drugoj grupi Mastersa A, Milan Matijević je pobijedio Dalibora Fatića rezultatom 9:8, a Boris Raičević je slavio protiv Aleksandra Rakonjca sa 9:6.

U okršajima Mastersa B, talentovani Nikola Prebiračević nadigrao je Bojana Šutovića rezultatom 9:5, a u istoj grupi prvu pobjedu upisao je iskusni Predrag Tošić savladavši Ermina Karalića 9:7.

Ilija Rakočević je u neizvjesnom okršaju druge grupe nadvisio Nemanju Drobnjaka rezultatom 9:5, dok je mladi Aleksa Obradović pobijedio Andriju Tičevića 9:8.

Poslije pobjede u prvom kolu, Ilija Rakočević, ističe da je zadovoljan igrom u prvoj rundi, ali naglašava da ima prostora za napredak u preostalim mečevima.

„Počeo sam sporo, protivnik je to iskoristio, vodio do polovine duela, ali sam nakon toga zaigrao znatno bolje i uspio da preokrenem rezultat i nekako privedem meč kraju. Čestitam Drobnjaku na dobroj partiji, i želim mu svu sreću u preostalim susretima u grupi“, kazao je Rakočević.

Sjutra su na programu dvoboji drugog i trećeg kola po grupama, a prvi mečevi počeće u 11 časova.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE