Futsaleri Jedinstva poraženi na startu sezone od Titograda

Futsaleri Jedinstva večeras su na svom parketu ubjedljivo poraženi od prošlogodišnjeg šampiona, Titograda, rezultatom 8:1, u okršaju prvog kola Prve futsal lige.

Het-trik za Podgoričane postigao je Bojan Bajović, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Mirko Durutović, Zoran Barović, Petar Perošević, Aleksandar Obradović i Ilija Mugoša.

Počasni pogodak za domaće dao je mladi Arijan Mehović.

Trener Jedinstva, Vladan Čampar, ističe da je njegova ekipa u novu sezonu ušla veoma nespremno.

„Svi uslovi oko naših treninga još nijesu definisani, a mi smo večeras za protivnika imali ekipu koja je učestvovala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i koja već trenira dva mjeseca, i taj tim jednostavno ima ono najbolje što trenutno naša država može da ponudi. Oni imaju i ozbiljan budžet, što igra bitnu ulogu. Ja sam u suštini zadovoljan zalaganjem mojih momaka, oni pokazuju ogroman entuzijazam i nadam se da će već u narednim utakmicama pokazati svoje najbolje izdanje“, kazao je Čampar.

On je naglasio da je ove godine ekipa dosta mlada, i da nemaju rezultatski imperativ, ali da će pokušati da ostvare što bolji plasman.

Titograd brani titulu šampiona, u prošlosezonskom finalu slavili su protiv Brskova rezultatom 8:3.

Žute kartone na ovom meču zaradili su Eldan Adžibulić iz Jedinstva, i golman gostiju Milun Sekulić.

KMF „Jedinstvo“: Asad Hajdarpašić(G), Edin Mehović(G),Janko Bulatović, Irfan Ćorović(C), Fahrudin Ćorović, Eldan Adžibuić, Armen Bošnjak, Elvis Sijarić, Damir Suljević, Nenad Ignjatović, Jovica Gačević, Arijan Mehović, Petar Gurešić    Trener: Vladan Čampar

KMF“ Titograd“: Milun Sekulić(G), Dragoljub Despotović(G), Bojan Pejović(G), Ivan Mugoša, Aleksandar Obradović, Borislav Adžić, Zoran Barović, Petar Perošević, Marko Spasojević, Arijan Efović, Ilija Mugoša, Bojan Bajović, Mirko Durutović   Trener: Zoran Milašević

Prvi sudija :Saša Goranović, Drugi sudija :Dražen Vukčević, Delegat: Slobodan Minić

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE