I danas višečasovno isključenje struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će do 18 sati biti Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Kanje, od 9 do 13 sati Godijevo ,Loznice  Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, zaton, Slijepač Most, Pali, Mijatovo Kolo, Jabučino, Okladi, Kruševo, Pripčići. dok će od 9 do 17 sati bez napajanja električnom energijom bitiČokrlije, Pavino Polje, Grubješići, Grab, Bijeli Potok, Vergaševići. Gorice, Kovren, Slatka, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, Ujniče, Tomaševo, Glibavac, Lijeska, Selakovići, Muslići, Sokolac, Šljemena, Pisana Jela, Barice, Potrk, Žaljevo, Obod, Biokovac.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 71 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

 Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana nije bilo beba

 Lokalni vozovi jutros su saobraćajli po redu vožnje, dok je brzi voz iz Beograda kasnio šezdeset minuta, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i upozorili da je na sjeveru smanjena vidljivost.Oni su vozačima savjetovali opreznu vožnju zbog prilagođenu uslovima na putu.Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je da se vožnja prilagodi uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji.

 Danas pretežno sunčano uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru u popodnevnim satima tek ponegdje moguća kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 33 stepena.