Memorijalni turnir: Pruška i Lozna u borbi za trofej

Ekipe Pruška Mesopromet Franca i Lozna plasirale su se u finale memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo".

Pruška Mesopromet Franca je u prvom polufinalu savladala SC Betis, nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3, dok je u regularnih 40 minuta bilo 1:1. SC Betis je poveo golom Eldina Ćorovića, da bi minut prije kraja Eldin Alić postavio konačan rezultat.

Igrač koji je Prušku odveo u penal seriju, Eldin Alić, za Radio Bijelo PoIje kazao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

„Izjednačili smo u zadnjem minutu, ali mislim da smo i ranije zaslužili da izjednačimo. Penali su lutrija, izdržali smo taj pritisak i slavili, što takođe pokazuje karakter našeg tima. Čestitam mojim saigračima na odličnom meču, ali nadam se da nećemo stati na ovome, jer je naš cilj titula“, istakao je Alić.

Lozna je pobijedila Greding gradnju sa 2:1. Oba gola za Loznu postigao je iskusni Petar Gurešić, a počasni pogodak za poražene dao je Nedim Avdić.

Sjutra su na programu završne borbe, a u 20 časova počeće utakmica za treće mjesto u kojoj se sastaju  SC Betis i Greding gradnja, dok se sat kasnije igra veliko finale između Pruške i Lozne.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE