Memorijalni turnir: Remi Sutivana i Brajo Transporta, Nikoljac nadigrao R-Mobile

Mečevi sedmog kola grupe B memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su sinoć na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

Ekipa Mimex Tomaševo ubjedljivo je savladala E-Romu sa 10:6.  Sedam golova za tim sastavljen od futsalera iz Berana, postigao je Đuro Milanović, dva je dao Admir Šabotić, dok je jedan postigao Nikola Čojbašić.

Kod poražene ekipe u listu strijelaca po tri puta upisali su se Jasmin Šahman i Džemil Selimović.

Metanjac je slavio protiv Eurozoxa rezultatom 7:1.

Tri pogotka za pobjednički tim dao je Amer Kujović, dok su po dva puta mrežu „gostiju“ zatresli Janko Bulatović i Samir Kujović. Poraz Eurozoxa ublažio je Tomo Nedović.

U veoma neizvjesnom okršaju, Sutivan i Brajo Transport odigrali su neriješeno 0:0. Bjelopoljski tim je jedini koji i dalje nije primio nijedan pogodak na turniru.

Igrač Sutivana, Nemanja Konatar, za Radio Bijelo Polje kazao je da je meč protekao u fer i korektnoj atmosferi.

„Veoma tvrd duel, obje ekipe su igrale oprezno, i nije bilo mnogo prilika za gol. Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima, obezbijedili smo plasman među osam, a nadam se da ćemo u posljednja dva kola ostvariti pobjede i u nokaut fazu ući sa prve pozicije“, naglasio je Konatar.

Nikoljac je nadigrao R-Mobile rezultatom 4:1. Strijelci za Nikoljčane bili su: Vladan Boričić, Vasilije Nikolić, i Predrag Knežević, koji je postigao dva gola. Počasni pogodak za R-Mobile dao je Vildan Čindrak.

Nakon sedam kola u grupi B, prvo mjesto zauzima Sutivan sa 14 bodova, druga je Imamović gradnja sa 13, treće mjesto dijele Nikoljac i Brajo Transport sa po 11, peti Mimex Tomaševo i šesti Metanjac imaju po osam.

Danas su na programu susreti sedmog, posljednjeg kola grupe B, sa početkom u 19 časova sastaju se: Dom starih caffe City-Sport Vision, SC Betis-Eko-Plod Pavino Polje, Hotel Meče Pekara Šar-Lozna i Greding gradnja-Pruška Mesopromet Franca.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE