Teniski turnir: Raičević, Fatić, Rakonjac i Drobnjak u polufinalu

Četvrtog dana Otvorenog prvenstva Bijelog Polja, koje se igra na terenima TK „Elit“, odigrani su mečevi četvrtfinala, a plasman u polufinale izborili su Boris Raičević, Dalibor Fatić, Nikola Rakonjac i Momčilo Drobnjak.

Boris Raičević nadigrao je iskusnog Milana Matijevića sa ubjedljivih 9:1, Dalibor Fatić bio je bolji od Aleksandra Rakonjca 9:2.

Nikola Rakonjac pobijedio je talentovanog Dimitrija Kuča rezultatom 9:5, dok je u posljednjem četvrtfinalnom okršaju Momčilo Drobnjak eliminisao Sekulu Damjanovića sa 9:4.

Nakon neizvjesnog duela i plasmana u polufinale, Nikola Rakonjac, istakao je da je mladi Kuč odigrao veoma dobar meč i da ne bi bilo nezasluženo i da je on slavio.

„Veoma težak meč, prije svega fizički naporan. Viđeno je mnogo lijepih poena i dugih razmjena, i siguran sam da je publika uživala u dobrom tenisu. U polufinalu me čeka još jedan nezgodan protivnik, ali vjerujem u svoje udarce i nadam se da ću se plasirati u finale“, kazao je Rakonjac.

U četvrtfinalnim duelima utješnog turnira, Nikola Bulatović obezbijedio je plasman u polufinale pobjedom nad Seadom Francom rezultatom 9:8, u odlučujućem gemu bilo je 7:5 za Bulatovića.

Iskusni Predrag Tošić nadvisio je Miloša Kordića sa 9:4, Ermin Karalić savladao je Miliku Baltića rezultatom 9:6, dok je Emin Dizdarević izbacio Nikolu Prebiračevića sa 9:2.

Danas sa početkom u 17 časova igraju se polufinalni okršaji u glavnom i utješnom turniru.

U glavnom će snage odmjeriti Boris Raičević-Dalibor Fatić i Nikola Rakonjac-Momčilo Drobnjak, dok se u utješnom turniru sastaju Predrag Tošić-Emin Dizdarević i Nikola Bulatović-Ermin Karalić.

 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE