Memorijalni turnir: Trijumfi Mimeksa i Eurozoksa

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", večeras su odigrani mečevi četvrtog kola grupe B.

U prvom susretu osmog dana, ekipa Eurozoks Podgorica savladala je E-Romu rezultatom 5:2.

Kod pobjednika dva puta u listu strijelaca upisali su se Aleksandar Hušidić i Dragan Kljajević, jednom je pogodio Gojko Rondović. Za E-Romu strijelci su bili Esko Selimović i Ričard Selimović.

U drugom duelu, Mimeks Tomaševo, tim sastavljen od futsalera iz Berana, ubjedljivo je pobijedio R-Mobile sa 10:1.

Četvorostruki stijelac za Berance bio je Slobodan Zonjić, rukometaš Jedinstva. Po dva gola postigli su Nikola Tomović  i Ivan Asanović, dok su po pogodak dali Lazar Ćulafić i Đuro Milanović. Jedini strijelac za poraženu ekipu bio je Miloš Veličković. 

U trećem meču, u okršaju dvije ekipe sa maksimalnim učinkom na turniru, Imamović gradnja i Sutivan odigrali su neriješeno, bez golova.

Igrač Imamović gradnje, Stefan Vojinović, za Radio Bijelo Polje kazao je da je rezultat realno stanje stvari na terenu.

"Veoma težak meč, sa mnogo jakih duela. Da je bilo koja od dvije ekipe pobijedila, siguran sam da ne bi bilo nezasluženo. Okrećemo se sljedećim susretima, u kojima ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i dođemo do prvog mjesta u grupi", naglasio je Vojinović.

U posljednoj utakmici, Nikoljac i Kargo Metanjac remizirali su rezultatom 4:4.

Dvostruki strijelac za Nikoljčane bio je Predrag Knežević, dok su još po jednom pogađali Admir Babačić i Vasilije Nikolić. Za Metanjac u listu strijelaca dva puta se upisao Samir Kujović, po jedan pogodak dali su Amer Kujović i Jovica Gačević.

Nakon četiri kola u grupi B, na vrhu se nalazi Imamović gradnja sa 10 bodova, Sutivan ima sedam, Brajo Transport je treći sa šest, dok je četvrti Kargo Metanjac sa bodom manje.

Sjutra su na programu dvoboji četvrtog kola grupe A, a od 19 časova sastaju se: Hotel Meče Pekara Šar-Eko Plod Pavino Polje, Greding gradnja-Dom starih caffe City, Pruška Mesopromet Franca-SC Betis i  Lozna-Sport Vision.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE