Memorijalni turnir: Remi Lozne i Eko-Ploda, Pruška bolja od Sport Vision-a

Mečevi trećeg kola grupe A memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su sinoć na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

U prvom susretu sedmog dana, u duelu dva bjelopoljska tima, Lozna i Eko-Plod Pavino Polje odigrali su neriješeno 1:1. Golom Stefana Jelića poveo je Eko-Plod Pavino Polje, da bi Fahrudin Ćorović početkom drugog dijela igre postavio konačan rezultat.

U drugoj utakmici, SC Betis slavio je protiv Greding gradnje sa 5:2. Trostruki strijelac za tim sastavljen od igrača iz Mojkovca i Berana bio je Mileta Vučetić, po pogodak su dali Bojan Minić i Milan Damjanović. Golove za bjelopoljce postigli su Nedim Avdić i Demir Suljević.

U trećem okršaju, Pruška Mesopromet Franca savladala je Sport Vision rezultatom 6:2. Het-trik za šampiona memorijala 2017. godine dao je nekadašnji fudbaler Jedinstva, Ermin Drndar, dva puta u listu strijelaca upisao se Kemal Alić, dok je još jednom pogodio Nemanja Vukićević. Kod poraženog tima, po gol su postigli Gavrilo Šćekić i Dženan Omerović.

Kapiten Pruške, Admir Čikić, za Radio Bijelo Polje kazao je da je ovo veoma bitna pobjeda pred nastavak borbe za ulazak u osam najboljih ekipa.

“Slijedi nam veoma težak raspored, tako da su nam ova tri boda veoma važna, kako bi u posljednja četiri kola igrali sa nešto manjim pritiskom. Što se tiče sinoćne utakmice, počeli smo dobro, promašili nekoliko šansi, onda smo kažnjeni, ali ipak smo odmah nakon toga počeli da napadamo sa golmanom, što nam se isplatilo, jer smo postigli brza tri gola i mirno priveli meč kraju”, istakao je Čikić.

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim rezultatima njegovog tima, s obzirom da im nedostaje nekoliko važnih igrača, ali kako ističe nada se da će Pruška igrati najbolje kada bude najpotrebnije.

U posljednjem dvoboju, ekipa Hotel Meče Pekara Šar ubjedljivo je pobijedila Dom starih caffe City sa 8:0.

Četiri gola za ekipu sastavljenu od futsal reprezentativaca Srbije postigao je Radenko Lešević, po dva su dali Sanel Stupljanin i Milan Gordić.

Nakon tri kola u grupi A, prvo mjesto zauzima SC Betis sa maksimalnim učinkom, Pruška Mesopromet Franca ima sedam bodova, Greding gradnja ima tri manje, dok posljednje mjesto koje vodi u četvrtfinale dijele tri tima, Lozna, Hotel Meče Pekara Šar i Dom starih caffe City, sa po tri boda, na začelju se nalaze Eko-Plod Pavino Polje i Sport Vision.

Danas su na programu susreti četvrtog kola grupe B, a od 19 časova sastaju se: E-Roma-Eurozox Podgorica, Mimeks Tomaševo-R-Mobile, Sutivan-Imamović gradnja i Nikoljac-Kargo Metanjac.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE