Memorijalni turnir: Pobjede Imamović gradnje, Sutivana, Brajo Transporta i Mimeksa

Mečevi trećeg kola grupe B memorijalnog turnira u malom fudbalu " Vaso, Šaban, Momo ", odigrani su večeras na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

U prvoj utakmici šestog dana, Imamović gradnja savladala je E-Romu sa 12:6. Četiri gola za Imamović gradnju dao je Nenad Raković, tri je postigao Stefan Vojinović, po dva Armin Suljević i Srđan Raković, a konačnih 12:6 postavio je Veljko Veličković.

Kod poraženog tima četvorostruki strijelac bio je Jasmin Šahman, dok je dva puta mrežu zatresao Ričard Selimović.

U drugom meču, u bjelopoljskom derbiju Sutivan je slavio protiv Kargo Metanjca sa 2:0. Tri boda Sutivanu donijeli su Marko Knežević i Milan Gojačanin.

Trener ekipe Sutivan, Dragan Mašković, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegov tim večeras nastavio sa dobrim partijama.

"Veoma tvrd meč, od samog početka, ali mislim da smo bili bolji rival i na kraju zasluženo stigli do tri boda. Naš cilj je da uđemo u samu završnicu turnira, prošle godine smo ispali u polufinalu, a nadam se da ćemo ove godine dogurati još dalje", istakao je Mašković.

U trećem duelu, Brajo Transport iz Prijepolja nadigrao je ekipu R-Mobile rezultatom 3:0, a pogotke za Prijepoljce postigli su Esmir Rondić, Filip Sredojević  i Milan Radaković.

U posljednjem okršaju, ekipa Mimex Tomaševo pobijedila je Eurozox rezultatom 3:1. Dvostruki strijelac za Mimex Tomaševo bio je Ivan Asanović, još jedan gol dao je Admir Šabotić, dok se kod poraženog tima u listu strijelaca upisao Bojan Lazović.

Nakon tri kola u grupi B, prvo mjesto zauzima Imamović gradnja sa 9 bodova, Sutivan i Brajo Transport imaju po šest, Kargo Metanjac je sakupio četiri, dok po tri imaju Nikoljac i R-Mobile.

Sjutra su na programu susreti trećeg kola grupe A, a od 19 časova sastaju se: Lozna- Eko Plod Pavino Polje, SC Betis-Greding gradnja, Sport Vision-Pruška Mesopromet Franca i Dom starih caffe City-Hotel Meče Pekara Šar.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE