Memorijalni turnir: Sutivan bolji od Nikoljca, Brajo Transport od Eurozoxa

Mečevi grupe B memorijalnog turnira u malom fudbalu " Vaso, Šaban, Momo ", odigrani su sinoć na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu. 

U prvom susretu, Kargo Metanjac ubjedljivo je savladao E-Romu sa 7:0. Četvorostruki strijelac za bjelopoljski tim bio je Jovica Gačević, dok su po jedan pogodak postigli Amer Kujović, Samir Kujović i Janko Bulatović.

U drugoj utakmici, u derbiju ove runde, Sutivan je nadigrao Nikoljac sa 3:0, a tri boda Sutivanu donijeli su Tadija Tijanić, Milan Gojačanin i Marko Koprivica.

Treći okršaj između Imamović gradnje i Mimexa registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist Imamovic gradnje, jer se tim iz Berana nije pojavio u planiranom terminu odigravanja.

U posljednjem duelu, ekipa Brajo Transport iz Prijepolja savladala je Eurozox rezultatom 3:1, a strijelci za Prijepoljce bili su Esmir Rondić, Armin Hadžalić i Filip Sredojević, dok je konačan rezultat postavio Bojan Lazović.

Večeras sa početkom u 19:30 na programu su mečevi u grupi A, a sastaju se Greding gradnja-Sport Vision, Pruška Mesopromet Franca-Lozna, Hotel Meče Pekara Šar-SC Betis,  Eko-Plod Pavino Polje-Dom Starih Caffe City.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE