Fatić i Raičević u borbi za trofej u Rasovu

Dalibor Fatić i Boris Raičević plasirali su se u finale teniskog turnira u Rasovu, koji se igra u organizaciji TK “King”.

Fatić je u prvom polufinalu savladao Milana Matijevića sa 9:5, i tako obezbijedio sebi plasman u drugo finale ove sezone. 

Nakon trijumfa u polufinalu, Dalibor Fatić, za Radio Bijelo Polje kazao je da je bio dosta ujednačen meč, i da je protivnik za nijansu napravio više grešaka, što je na kraju i odlučilo pobjednika.

“Protivniku bih se zahvalio na fer i korektnoj borbi, nadam se da ćemo i u budućnosti imati zanimljivih duela, takođe pohvalio bih organizaciju turnira, koja je na jednom visokom nivou”, rekao je Fatić, ističući da se nada da će u finalu publika uživati u dobrom tenisu.

Boris Raičević je u veoma neizvjesnom okršaju, poslije preko sat vremena igre, porazio Marija Rakočevića rezultatom 9:7. Raičević, inače uspješan košarkaški sudija, u petak juri drugu titulu ove sezone, nakon što je osvojio prvi turnir  u TK “Elitte”.

Drugi finalista, Boris Raičević, za Radio Bijelo Polje istakao je da je drugo polufinale bilo veoma kvalitetno.

“Jedna ili dvije lopte su odlučile da ja ugledam svjetla finala, da je bilo obratno siguran sam da bi bilo zasluženo. Ali mislim da je ovaj put iskustvo nadmudrilo mladost. Kao i svakom finalu, šanse su podjednake, prije svega obojici nam je cilj da uživamo u tenisu i da na kraju pobijedi bolji”, poručio je Raičević.

On je na kraju pohvalio organizaciju, i poželio TK”King” da i u budućnosti organizuje ovakve turnire.

Sjutra sa početkom u 17 časova na programu je finale utješnog turnira, u kojem će se sastati Bojan Šutović i Nikola Bulatović, odmah nakog tog meča igraće se veliko finale između Borisa Raičeviča i Dalibora Fatića.

Podsjetimo, ova dva rivala već su se jednom sastajala u finalu, na turniru u TK "Elitte", tada je šampionski pehar odnio Raičević, tako da će Fatić imati dobru priliku za revanš u sjutrašnjem okršaju.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE