Počeo završni Masters gradske lige u bilijaru

Završni Masters gradske lige BK Biljarda "9-Ball”, počeo je danas u bjelopoljskom bilijar klubu „Biljarda“.

Na Mastersu učestvuju 24 najbolje plasirana igrača tokom 13 kola, a to su: Vujo Kljajević, Edin Avdić, Boban Šestović, Armin Šukurica, Suad Hajdarpašić, Mirko Vojinović, Božidar Tičević, Rijad Mehović, Mario Rakočević, Alen Mehović, Almir Grbović, Emir Balijagić, Aleksandar Radović, Stefan Vojinović, Said Nišić, Filip Kljajević, Miljan Obradović, Ernad Drndar, Goran Šćekić, Blagoje Baošić, Admir Hot, Emir Agić, Basar Bećirović i Adel Pilica.

Organizator gradske lige BK Biljarda, Vujadin Kljajević, kazao je za Radio Bijelo Polje da očekuje mnogo dobrih partija bilijara na ovom Mastersu.

“Najboljih 24 igrača bilijara tokom 13 kola lige boriće se za pehar, kao i za titulu najboljeg igrača Bijelog Polja. Danas će se igrači boriti u repesažu, gdje će pobjednici igrati u posebnom kosturu, dok će poraženi imati takođe svoj dio turnira. Nadam se da ćemo svi uživati u kvalitetnim partijama bilijara i da će najbolji osvojiti prvo mjesto”, istakao je Kljajević.

Sjutra je na programu završnica turnira. Finalni meč će početi od 22 sata. A sve partije koje se igraju sjutra direktno će prenositi MNE Sport televizija.

Organizatori su obezbijedili novčane nagrade svim takmičarima koji zauzmu neko od prvih 16 mjesta, dok če ostalim učesnicima završnog turnira dodijeliti diplome.

Prva nagrada iznosi 200 eura, druga 100 eura, dok će dvojica trećeplasiranih dobiti po 50 eura.

Pokrovitelj  završnog Mastersa je JU” Centar za sport i rekreaciju”.

Sve rezultate možete potražiti na sljedećem linku:

REZULTATI

 

 

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE