Odigrani mečevi prvog kola Otvorenog prvenstva Bijelog Polja

Drugi turnir Otvorenog prvenstva Bijelog polja, koji je počeo danas na terenima TK „Elitte“, nastavljen je mečevima u večernjem programu.

Odigrani su preostali susreti prvog kola, kao i dva dvoboja osmine finala.

U mečevima prvog kola, Aleksandar Sošić je savladao Đorđa Šćepanovića sa 9:7, Dojčilo Drobnjak je bio bolji od Predraga Tošića rezultatom 9:7.

Mladi Dimitrije Kuč pobijedio je Ermina Karalića takođe sa 9:7, dok je Jasmin Omerhodžić slavio protiv Ilije Rakočevića identičnim rezultatom.

Nikola Prebiračević porazio je Nemanju Drobnjaka sa  9:5, dok je iskusni Milan Matijević eliminisao Sekulu Damjanovića rezultatom 9:6.

Dimitrije Kuč, teniska nada Bijelog Polja, za Radio Bijelo Polje istakao je da je zadovoljan svojom igrom i pobjedom u prvom kolu.

“Odigrao sam perfektan meč, dobro udarao sa osnovne linije, i na kraju stigao do pobjede protiv mnogo iskusnijeg Karalića, koji je takođe igrao veoma dobro, ali sam bio za nijansu bolji u nekim ključnim trenucima. Okrećem se narednom kolu, u kojem me čeka težak protivnik, ali ću svakako dati sve od sebe da slavim”, dodao je Kuč.

U duelima osmine finala, Dalibor Fatić nadigrao je Bojana Šutovića rezultatom 9:7, dok je u posljednjem susretu dana, Mario Rakočević predao Momčilu Drobnjaku pri rezultatu 7:4 za Drobnjaka.

Sjutra su na programu preostali mečevi osmine finala, kao i okršaji u utješnom turniru.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE