Počeo drugi turnir Otvorenog prvenstva Bijelog Polja u tenisu

Drugi turnir Otvorenog prvenstva Bijelog polja, koji je okupio više od 25 igrača, počeo je danas na terenima TK „Elitte“.

U jutarnjem programu odigrano je pet mečeva prvog kola.

U susretu koji je otvorio turnir, Sead Franca je nadigrao Nenada Vukića rezultatom 9:3, Aleksandar Rakonjac je savladao Milana Đalovića rezultatom 9:5, dok je Bojan Šutović bio bolji od Ahmeta Kučevića sa 9:0.

Mario Rakočević je slavio protiv Vladimira Kuča rezultatom 9:3, dok je u posljednjem dvoboju jutarnjeg programa, u susretu punom preokreta,  Aleksa Obradović pobijedio Darka Prebiračevića rezultatom 9:6.

Nakon pobjede i prolaska u osminu finala, Aleksa Obradović, za Radio Bijelo Polje istakao je da je vrućina uticala na igru i da zbog toga možda i nije viđen lijep tenis.

„Uprkos teškom vremenu i velikoj temperaturi uspio sam da dođem do pobjede. Čestitam Darku na dobroj igri i izuzetnoj borbi tokom čitavog meča. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim partijama, već u sljedećem kolu me čeka težak posao, ali vjerujem u svoju igru i svoje udarce“, dodao je mladi Obradović.

U večernjem programu sa početkom u 17 časova igraju se preostali mečevi prvog kola, a odigraće se i nekoliko dvoboja osmine finala. Između ostalih, veoma zanimljiv će biti meč između Momčila Drobnjaka i Marija Rakočevića, koji počinje u 21h na prvom terenu.  

Autor: Bojan Šutović

foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE