Bjelopoljac Ljubomir Popović novi odbojkaš Budve

Doskorašnji odbojkaš Jedinstva Franca, Ljubomir  Popović, novi je igrač Budve.

Popović se vraća u redove Budvana, jer je već u sezoni 2013/2014 nastupao za tadašnju Budvansku rivijeru, ali se zbog teške povrede godinu kasnije preselio u Jedinstvo.

Novi libero šampiona Crne Gore, za Radio Bijelo Polje istakao je da je veoma srećan zbog prelaska u klub kakav je Budva.

„Moji prvi utisci posle potpisa su izuzetno pozitivni, jer je relativno novi klub, ali je za kratko vrijeme napravio velike rezultate, osvojivši duplu krunu prošle godine. Cilj kluba u narednoj sezoni, a i meni kao igraču je, prije svega, što bolji plasman na evropskoj sceni, a naravno i odbrana domaćih trofeja“, kazao je Popović.

On je dodao da mu je bilo veoma teško otići iz Jedinstva, jer je u tom klubu, sa svojim saigračima i trenerima imao nekih fenomenalnih trenutaka koje sigurno nikada neće zaboraviti.

Popović je u Jedinstvu osvojio duplu krunu 2017. i 2018. godine, a bio je i najbolji sportista Bijelog Polja 2018. godine, takođe je i reprezentativac.

Budva je prošle sezone osvojila duplu krunu, a klub su do sada napustili libero Darko Angelovski i srednji bloker Miloš Milić.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE