MOSI: Četiri medalje atletičarima iz Bijelog Polja

Drugog takmičarskog dana na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama, atletičari iz Bijelog Polja osvojili su četiri medalje.

Dvostruka učesnica Olimpijskih igara, Slađana Perunović, koja nastupa za Bijelo Polje, zauzela je prvo mjesto u trci na 1500 metara, sa vremenom 4:37.82, čime je osvojila prvu zlatnu medalju za Bijelo Polje.

Ana Mrvaljević okitila se srebrnom medaljom u trci na 100 metara sa preponama u vremenu 15:71, dok su bronze pripale Matiji Đuroviću i Mileni Perišić u trkama na 400 metara.

Đurović je dionicu od 400 metara istrčao u vremenu 51:73, a kako je kazao za Radio Bijelo Polje poslije pune tri godine istrčao je svoj najbolji lični rezultat.

„Trčao sam 51:73, ali da je elektronika odradila svoj posao, siguran sam da bi ovo bio još bolji rezultat. Neću se zaustaviti na ovome, ova medalja mi je dodatan podstrek da nastavim da radim još jače i da težim ka višim ciljevima u narednom periodu“, istakao je Đurović.

Đurović je dodao da ga večeras očekuje i štafeta 4x100 metara, u kojoj će dati maksimum da donese svom gradu još jednu medalju.

Podsjetimo, prvog dana takmičenja, Slađana Perunović donijela je Bijelom Polju prvu medalju na igrama, osvojivši srebro u trci na 800 metara.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE