Rukometašice, Elzana Ćeranić i Andrea Dulović, na reprezentativnom kampu za mlađe pionirke

Rukometašice Jedinstva, Elzana Ćeranić i Andrea Dulović, nalaze se na spisku selektorke mlađe pionirske reprezentacije Crne Gore, Tatjane Jeraminok, generacija 06/07 za XX Rukometni kamp „Šampion“ koji će se od 1. do 19. jula održati na Ivanovim Koritima.

Elzana Ćeranić po drugi put se nalazi na spisku selektorke Jeraminok, a kako je kazala za Radio Bijelo Polje, veoma je ponosna, jer se njen trud i rad isplatio.

„Nadam se da ću opravdati povjerenje i pokazati da sam zaslužila poziv za učešće na kampu“, dodala je Ćeranić.

Mlada Andrea Dulović kaže da je izuzetno srećna što će se naći na jednom ovako značajnom i kvalitetnom kampu.

„Prvi put sam dobila poziv i ponosna sam, jer je to dokaz das am na pravom putu da ostvarim svoj san i obučem dres seniorske reprezentacije na nekom velikom takmičenju“, naglasila je Dulović.

Pomoćni trener mlađe pionirske reprezentacije, Marko Stojanović, kazao je da su Elzana i Andrea jako kvalitetne rukometašice, te da je bilo i očekivano da budu pozvane na ovo okupljanje reprezentacije.

„Iako su najmlađe imaju veliki potencijal, što je selektorka i prepoznala. Takođe, pored njih dvije u klubu imamo još dosta talentovane djece, koja su dokaz kvalitetnog rada u mlađim kategorijama“, rekao je Stojanović, koji je inače trener mlađih kategorija RK „Jedinstvo“,.

Stojanović je dodao da su do sada četiri pionirke iz kluba igrale u reprezentaciji,  dok su tri mlađe pionirke branile boje svoje države, što je, kako ističe,  veliki uspjeh za klub.

Autor: Bojan Šutović

foto: RK “Jedinstvo”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE