"Sport vision" najbolja ekipa na Radničkim sportskim igrama u malom fudbalu

Fudbaleri ekipe "Sport vision" pobjednici su ovogodišnjih Radničkih sportskih igara. Oni su  u finalu savladali "Mikromont" nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 2:1, dok je u regularnom toku meča bilo 1:1.

U susretu za treće mjesto Dom starih savladao je Mesopromet rezultatom 4:2.

Igrač šampionskog tima, Milan Gojačanin, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegova ekipa u toku cijelog turnira igrala veoma dobro i zasluženo osvojila prvo mjesto.

"Izuzetno težak meč u finalu, mi smo imali više sreće u penal seriji. Čestitam protivničkoj ekipi na dobroj partiji i fer borbi", rekao je Gojačanin, dodajući kako je organizacija fudbalskog turnira na igrama bila na zavidnom nivou.

On je na kraju istakao kako večerašnju pobjedu posvjećuje svom saigraču Gojku Kneževiću, koji je doživio tešku povredu u sinoćnjem meču polufinala.

Na turniru u malom fudbalu učestvovalo je 13 ekipa.

Sveukupni pobjednik Radničkih sportskih igara je Opština, koja je osvojila prvo mjesto u stonom tenisu, i treće u basketu.

Na takmičenju u šahu prvo mjesto zauzeo je Dom zdravlja, drugo Dom penzionera, dok je treće osvojio TK „Elitte“.  U stonom tenisu, pored pomenute Opštine, koja je bila najbolja, druga pozicija pripala je restoranu „Dvor“, treći je bio caffe „Imperial“.

U basketu šampionski pehar pripao je Srednjoj Elektro-ekonomskoj školi, druga je bila Policija.

Radničke sportske igre organizovala je JU „Centar za sport i rekreaciju“, u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE