Dalibor Fatić i Boris Raičević finalisti Otvorenog prvenstva Bijelog Polja

Dalibor Fatić i Boris Raičević plasirali su se u finale teniskog turnira Otvoreno prvenstvo Bijelog Polja.

Fatić je u prvom polufinalu savladao Nikolu Rakonjca rezultatom 9:7, dok je u drugom Boris Raičević nadigrao Momčila Drobnjaka rezultatom 9:3.

Jedan od finalista, Dalibor Fatić, za Radio Bijelo Polje kazao je da je polufinalni meč bio izuzetno težak.

„Tokom čitavog meča obojica smo imali mnogo uspona i padova u igri, da bi konačnog pobjednika odlučile nijanse. Čestitao bih protivniku na odličnoj partiji i fer borbi, siguran sam da je on pobijedio da to ne bi bilo nezasluženo“, dodao je Fatić, inače uspješni bankar.

U utješnom turniru, prije polufinalnih susreta, odigran je meč četvrtfinala u kojem je Andrija Tičević pobijedio Bojana Šutovića rezultatom 9:7. U prvom polufinalu Aleksandar Rakonjac bio je bolji od mladog Nikole Prebiračevića rezultatom 9:2, da bi u drugom Milan Matijević pobjedom protiv Andrije Tičevića rezultatom 9:5, obezbijedio plasman u finale.

Sjutra su na programu finalne borbe, finale utješnog turnira počinje u 17 časova,u kojem će snage odmjeriti Aleksandar Rakonjac i  Milan Matijević, dok će se sat i po kasnije za titulu u glavnom turniru boriti Dalibor Fatić i Boris Raičević.

Finalni mečevi se igraju na dva dobijena seta.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE