Žarko Korać dvostruki strijelac u 17. kolu malezijske druge lige

Bjelopoljac, Žarko Korać postigao je dva gola u meču 17. kola malezijske druge lige.

Njegov tim, UiTM FC, igrao je juče na svom terenu neriješeno 3:3 protiv Penanga. Korać je mrežu gostiju pogodio prvi put u 12. minutu iz penala, da bi u 59. donio prednost svom timu, ali su ipak domaći primili gol u nadoknadi vremena i osvojili samo bod.

Napadač malezijskog UiTM FC, Žarko Korać, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegov tim u ovom meču izgubio dva važna boda.

„Za nas je ovo bila jako bitna utakmica, igrali smo protiv odlične ekipe, vodili dva puta, ali ipak smo primili gol u poslednjim minutima utakmice. Ostaje žal za pobjedom, ali ostajemo i dalje u borbi za ulazak u prvu ligu i nadam se da ćemo uspjeti da pridružimo društvu najboljih“, dodao je 31-godišnji Bjelopoljac.

Korać je prvi strijelac druge malezijske lige, sa 12 pogodaka iz 12 odigranih susreta, a klub mu je prije par nedjelja dodijelio i kapitensku traku.

Pored Zete, u kojoj je postao najbolji strijelac crnogorske lige, Korać je nastupao i za Vojvodinu, Grbalj, Sheriff, dva izraelska kluba Hapoel Haifu i Beitar Jerusalim, kao i za malezijski Marcerra Kuantan i tajlandski Sisaket.

Autor: Bojan Šutović

Foto: FC UiTM

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE