Teniski turnir: Mečevi osmine finala odloženi zbog kiše

Loši vremenski uslovi nijesu dozvolili da danas budu odigrani preostali mečevi osmine finala teniskog turnira „Otvoreno prvenstvo“.

Iako je danas bilo planirano osam mečeva, odigrana su samo dva, u jutarnjem programu, u susretu osmine finala, košarkaški sudija, Boris Raičević savladao je teniskog trenera, Dojčila Drobnjaka rezultatom 9:1.

U jedinom meču u popodnevnom terminu, takođe u osmini, Ilija Rakočević slavio je protiv Aleksandra Rakonjca rezultatom 9:6.

Nakon prolaska u četvrtfinale, Ilija Rakočević, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan svojom igrom i da se nada da će ponoviti dobru partiju i u narednom kolu.

„Meč sam uspio da prelomim u poslednjih par gemova, i na kraju zasluženo prošao u naredno kolo. Moram da pohvalim organizaciju turnira, koja je na jednom vrhunskom nivou. Nadam se da će ovakvi turniri popularizovati tenis kao sport u našem gradu“, dodao je Rakočević.

Pored ova dva meča, još dva  su počela danas, ali ih je kiša na početku prekinula, pa će se oni nastaviti sjutra.

Sjutra sa početkom u 16 časova, pored prekinutih dvoboja, na programu su i preostali mečevi osmine i četvrtfinala, kao i susreti u utješnom turniru(u kojem učestvuju igrači koji su ispali u prvom ili drugom kolu glavnog turnira).

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE