Vujadin-Vujo Kljajević pobjednik 8. kola lige BK Biljarda „9-Ball

Vujadin-Vujo Kljajević pobjednik je  8. kola lige BK Biljarda „9-Ball“, održanom juče u bjelopoljskom bilijar klubu „Biljarda“.

Kljajeviću je ovo već drugi osvojeni turnir od osam odigranih, u finalu je u ovom kolu savladao Gorana Šćekića rezultatom 7:6.

Treće mjesto podijelili su Kemal Omerović i Ernad Drndar.

Pobjednik ovog kola, i organizator lige, Vujadin-Vujo Kljajević, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan svojim partijama ovog vikenda.

“Pobijedio sam nekoliko nekoliko vrhunskih igrača koji su ozbiljni kandidati za titulu na mastersu, i osvojio turnir po drugi put. Kao organizatoru drago mi je što držimo konstantnost od preko 30 igrača što je dokaz popularnosti bilijara u našem gradu, na šta nam mogu pozavidjeti i mnogo veći gradovi”, istakao je Kljajević.

U dosadašnjim osam kola pored dva trijumfa Kljajevića, turnire su po jednom osvajali Stefan Vojinović, Boban Šestović, Božidar Tičević, Almir Grbović, Petar Rmandić i Kemal Omerović.

U okviru lige biće odigrano 13 kola, nakon kojih će se 27. jula održati završni Masters, na kojem će se takmičiti 16 najbolje plasiranih igrača.

REZULTATI

 

Autor: Bojan Šutović

Foto: BK Biljarda

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE