Rukometaši Komova pobjedom protiv Jedinstva obezbijedili plasman u finale Kupa

Rukometaši Komova savladali su Jedinstvo rezultatom 23:21, u utakmici polufinala Kupa Crne Gore.

Andrijevčani su od starta meča vodili i na odmor otišli sa prednošću od tri gola. U nastavku su Bjelopoljci uspjeli samo da smanje na dva razlike, za krajnjih 23:21 u korist Komova.

Trener Komova, Đorđije Marković, za Radio Bijelo Polje kazao je da ponosan na svoje igrače, jer su odigrali jedan fenomenalan meč.

„Moram da čestitam Jedinstvu, koji je naš prijateljski klub, svaki meč protiv njih je veoma težak. Čestitam i mojim igračima na jednoj sjajnoj partiji, i nadam se da ćemo i sjutra ponoviti ovakvu igru. U sjutrašnjem finalu siguran sam da će moji momci dati sve od sebe da obraduju naše navijače, kojima se zahvaljujem na velikoj podršci tokomo čitavog meča“, dodao je Marković.

Trener Jedinstva, Radoje Lekić, za Radio Bijelo Polje istakao je da je večeras ekipa Komova zasluženo obezbijedila plasman u finale.

„Pokušao sam u jednom kratkom periodu otkako sam na klupi, da spremim ekipu za ovaj turnir i da pokušamo da uđemo u finale Kupa, ali nažalost to nismo uspjeli.  Oni su odigrali odličan meč, mi smo uvijek bili blizu da izjednačimo, ali smo napravili dosta nekih grešaka koje su prelomile susret. Čestitao bih ekipi Komova plasman u finale, a posebno mom kolegi i prijatelju, Đorđu Markoviću“, zaključio je Lekić.

Komove je večeras predvodio Aleksandar Bakić sa devet pogodaka, Vladan Kastratović je postigao sedam.

Kod Jedinstva najefikasniji je bio iskusni Slobodan Zonjić sa osam golova, četiri je dao Milun Danić.

Rukometaši Komova u finalu će se sastati sa Budvanskom rivijerom, finalni meć se igra sjutra od 18 časova.

Od 15 časova odigraće se finale Kupa u ženskoj konkurenciji, snage će odmjeriti Budućnost i Budućnost II.

RK „Komovi“: Miodrag Lalević, Miodrag Stojanović, Miličko Jukić, Nemanja Milović, Balša Racić 1, Predrag Stojanović, Danilo Radojević, Aleksandar Bakić 9, Zoran Elezović 1, Nemanja Marsenić 3, Aleksandar Kastratović, Nemanja Ćirović, Filip Vojvodić 1, Vladan Kastratović 7, Milija Kastratović 1

RK „Jedinstvo“: Zarija Lutovac, Filip Racković, Nenad Vojinović, Nikola Babović, Rajko Femić, Milun Danić 4, Nemanja Barac 3, Slobodan Zonjić 8, Bojan Varagić 2, Nikola Jelić, Miomir Varagić, Irvin Ljaljević, Marko Tomović 2, Danilo Joksimović 2 Trener: Radoje Lekić

Sudije: Miloš Ražnatović, Ivan Pavićević

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE