Rukometaši Jedinstva igrali neriješeno sa ekipom Lovćena

Rukometaši Jedinstva igrali su neriješeno večeras u gostima protiv ekipe Lovćena, rezultatom 24:24, u meču posljednjeg kola Mini lige za prvaka. 

Najefikasniji u timu Jedinstva bili su Zonjić sa šest golova, Joksimović je postigao pet, dok je Varagić upisao četiri. Kod Lovćena istakli su se Stanojević i Vujović sa po pet golova.

Kapiten rukometaša Jedinstva, Bojan Varagić, za Radio Bijelo Polje je kazao da je utakmica prošla u fer i korektnoj atmosferi. 

,,Ekipa Lovćena već je imala obezbijeđenu titulu prvaka, a mi smo ligu završili treći na tabeli sa ukupno devet bodova. Večeras je odličan bio Irvin Ljaljević na golu. Sada nam predstoji završnica Kupa, koja će biti održana 20. i 21. maja u Bijelom Polju, i ovim putem pozivam sve navijače i sugrađane da u što večem broju podrže naš klubu borbi za trofej Kupa", istakao je Varagić. 

U polufinalnim duelima završnice Kupa sastaće se Jedinstvo - Komovi, i Partizan - Budvanska rivijera, dok će drugog dana finale igrati bolji iz oba meča. Drugog dana Kupa, na programu su finale za rukometašice gdje se sastaju Budućnost 1 - Budućnost 2. 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE