Super kadetska liga: Panter slavio u Bijelom Polju

 

Košarkaši Pantera savladali su u Bijelom Polju ekipu Jedinstva rezultatom 85:72, u susretu 19. kola Super kadetske lige.

Trener Pantera, Tomislav Jovović istakao je da je ovo bila veoma važna pobjeda njegove ekipe, koja će im pomoći da se nađu na finalnom turniru.

“Nakon velikog peha za nas, povrede našeg glavnog igrača, Đurovića, doživjeli smo dva nesrećna poraza, koja su nas malo usporila, ali današnja pobjeda, uz prethodna dva pozitivna rezultata nam vraćaju samopouzdanje i približavaju nas našem cilju na početku sezone, a to je borba za najviši plasaman u ovoj ligi. Čestitam mojim igračima na odličnoj partiji, kao i domaćinu na dobroj igri i velikoj borbi”, zaključio je Jovović.

Košarkaš Jedinstva, Siniša Bošković, za Radio Bijelo Polje je kazao da je loš početak meča njegovog tima odlučio meč.

“Loše smo ušli u meč, gosti su rano došli do dvocifrene prednosti, nakon toga nam je bilo veoma teško da se vratimo u meč. U zadnjoj četvrtini smo prišli na pet razlike, ali nismo imali snage za preokret. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi, a nama preostaje da se spremimo što bolje za naredni meč”, istakao je Bošković.

Najefikasniji u timu Pantera bio je Mušikić sa 26 poena, 22 poena postigao je kapiten Kilibarda.

Kod domaćih najbolji je bio kapiten Dražen Madžgalj sa 26 poena, 16 je dodao Stefanović, dok je 12 upisao Bošković.

Izabranici Velibora Koraća nakon ovog kola imaju 11 pobjeda i osam poraza.

U narednom kolu, koje se igra sljedećeg vikenda, Bjelopoljci gostuju ekipi Junior iz Podgorice, dok Panter dočekuju Mornar.

 

KK  „Jedinstvo“: Stefanović 16, Bošković 12, Šćekić, Vojinović, Madžgalj 26, Femić 2, Zejak 10, Bulatović , Beganović, Višnjić, Šćekić 6 Trener: Velibor Korać

KK „Panter“: Perović 14, Kilibarda 22, Jovović, Vasiljević 15, Perućica, Nikolić 4, Krivokapić, Perošević 4, Mušikić, Mušikić V. 26  Trener: Tomislav Jovović

Sudije: Boris Raičević, Danilo Popović, Darko Babić

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE