Ulcinj bolji od Jedinstva, Bjelopoljci i dalje bez trijumfa

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras od ekipe Ulcinja, rezultatom 82:96 (21-24, 23-26, 14-17, 24-29), u V kolu Super lige.

Ulcinjane je do pobjede predvodio Bryce Jones sa 33 koša, pratio ga je Mirković sa 20, dok je Krivokapić dodao 15.

U ekipi Jedinstva, koja je večeras doživjle peti poraz u Super ligi, najbolji je bio Tomašević, koji je postigao 18 poena, a dvocifren učinak imali su i Drašković 17, Pajković 15, dok je Milošević dodao 10.

Nijesu Bjelopoljci ni večeras uspjeli da dođu do pobjede u Super ligi, ali trener Dejan Srzić-Susla ipak vjeruje u svoj tim.

„Borili smo se koliko smo mogli i dali svoj maksimum, međutim to večeras nije bilo dovoljno. Ulcinj jeste slabija ekipa od onih protiv kojih smo igrali do sada, ali ipak nije za potcjenjivanje, što su večeras i dokazali. Ali bez obzira što smo izgubili, nijesmo pali, idemo dalje. U narednom kolu dočekujemo Mornar, nadamo se da će biti više i publike da nas podrži, te da će i rezultat biti bolji“, rekao je Srzić.

Zahvaljujući dobroj partiji Ulicnjani su ostvarili prvu pobjedu u Super ligi, a kako je i kazao trener Darko Vujačić, ovaj trijumf olakšaće ima nastavak takmičenja.

„Falilo nam je sreće u prethodnim kolima, u kojima smo kod kuće poraženi i od Sutjeske, Lovćena, Mornara, ali eto, večeras smo uspjeli da upišemo prvu pobjedu, što je za nas veliki vjetar u leđa i razlog više da vjerujemo da ipak možemo napraviti dobar rezultat“, rekao je Vujačić.

KK Jedinstvo 1950: Čović, Ljujić, Leković, Tomašević, Bošković, Vučinić, Šćepanović, Drašković, Milošević, Pajković, Pavićević

KK Ulcinj 1976: Jovetić, Jones, Kusovac, Džaković, Krivokapić, Đalović, Mirković, Čičić, Radulović, Knežević

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE