Pionirke Jedinstva uspješne na turniru u Beranama

Pionirke košarkaškog kluba „Jedinstvo“ ostvarile su dvije pobjede na prvom turniru Plej-auta pionirske lige održanom danas u Beranama.

U prvom meču mlade Bjelopoljke savladale su domaćina Berane rezultatom 52:34.

Najefikasnija u timu Jedinstva bila je Bulatović sa 18 poena, Tomović je postigla 17, dok je Perović dodala 11. Kod poražene ekipe najbolja je bila Ivanović sa 12 poena, pratila je Golubović sa devet.

U drugom meču na turniru, izabranice Aleksandra Fatića bile su bolje od Ulcinja rezultatom 63:42.

Najbolja je bila mlada Tomović, koja je u ovom meču postigla čak 36 poena, Bulatović je upisala 16, dok je Perović dodala 10. Kod mladih Ulcinjanki najbolja je bila Sulić sa 21 poenom, pratila je Kurti sa 13.

Trener Jedinstva, Aleksandar Fatić, za Radio Bijelo Polje kazao je da je njegova ekipa pružila dvije odlične partije i u oba meča na turniru zasluženo došla do pobjede.

„Čestitam mojim igračicama na sjajno odigranom turniru. U oba meča smo pokazali dobar nivo igre, odmah na početku obje utakmice smo nametnuli snažan ritam i kontrolisali rezultat tokom čitave utakmice. Predstoji nam drugi turnir, koji će se održati 4. maja u Ulcinju, gdje ćemo pokušati da ponovimo današnju dobru igru i osiguramo prvo mjesto u Plej-autu“, zaključio je Fatić.

Nakon ovog turnira, kao što je trener Fatić naveo, odigraće se još jedan turnir u Ulcinju 4.maja, gdje će učestovati tri tima koja su učestovala i danas u Beranama.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Arhiva RBP 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE