Prva Futsal liga: Berane bolje od Jedinstva

Futsaleri Jedinstva poraženi su danas na svom terenu od Berana rezultatom 2:4, u meču 17. kola Prve lige.

Strijelac dva gola za domaće bio je kapiten Irfan Ćorović, dok su za Berance takođe dvostruki strijelci bili Đuro Milanović i Lazar Ćulafić.

Trener Jedinstva, Vladan Čampar, za Radio Bijelo Polje da je večeras viđena dobra utakmica, sa mnogo šansi na obje strane.

„Beranci su večeras iskoristili neke svoje šanse, za razliku od nas i osvojili bodove. Ne mogu da zamjerim mojim momcima na borbenosti, ali moram da im zamjerim na koncentraciji u nekim bitnim situacijama, kada su pravili neke veoma glupe greške. Mi smo stvorili veliki broj šansi, ali sve te šanse smo nekako loše završavali. Idemo dalje, čestitke Berancima na pobjedi, a mi se okrećemo narednim mečevima“, istakao je Čampar.

Predstavnik KMF „Berane“, inače bivši golman Jedinstva, Milutin Stešević, za Radio Bijelo Polje je kazao da je njegova ekipa pružila dobru igru i da je zasluženo slavila.

„Ovo je za našu ekipu bila veoma bitna utakmica, jer sa večerašnja tri boda smo se značajno primakli četvrtom mjestu. Ovo je naša treća uzastopna pobjeda, nadam se da ćemo i u narednim mečevima nastaviti u istom ritmu. Čestitam domaćinu na korektnosti i gostoprimstvu“, zaključio je Stešević.

Bjelopoljci, nakon 16 kola imaju 21 bod i nalaze se na sedmoj poziciji na tabeli, dok su Beranci peti sa 25 bodova. U sljedećem kolu, koje je na programu narednog vikenda, izabranici Vladana Čampara gostuju ekipi Mirabile Moda.

Žute kartone na večerašnjem mecu dobili su: Danilo Palević i Elvis Sijarić iz Jedinstva, dok je kod gostiju javnu opomenu zaradio Vojislav Bojović.

KMF „Jedinstvo“: Amar Kanalić (G), Asad Hajdarpašić (G), Danilo Palević, Elvis Sijarić, Jovica Gačević, Janko Bulatović, Adnan Ljuca, Almedin Ćorović, Irfan Ćorović(C), Fahrudin Ćorović, Miloš Mrdak, Petar Gurešić    Trener: Vladan Čampar.

KMF „Berane“: Igor Asanović (G)(C), Vaso Dubak, Darko Vučetić, Đuro Milanović, Vojislav Bojović, Aleksandar Bojović, Miljan Lutovac, Nikola Čojbašić, Lazar Ćulafić  Trener: Rajko Dabetić.

Sudije: Veljko Bošković, Esad Gugač.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE