Osnovna škola „Vladislav Sl. Ribnikar“ najbolja na regionalnom takmičenju u atletici

Učenici osnovne škole „Vladislav Sl. Ribnikar“ osvojili su prvo mjesto na regionalnom takmičenju u atletici, održanom danas na gradskom stadionu u Beranama.

Osnovcima iz Rasova pripala je većina prvih mjesta, kao i prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji.

U trci na 100 metara, drugo mjesto je osvojio učenik OŠ „Vladislav Sl. Ribnikar“, Nihad Balić, na 400 metara. Uroš Sredojević je zauzeo takođe drugo mjesto, dok je na 800 metara Matija Joksimović bio treći.

U skoku u dalj prvo mjesto osvojio je Amar Čoković, dok je u skoku u vis najbolji bio Danilo Furundžić.

U bacanju kugle Miloš Nedović zauzeo je prvo mjesto, i u štafeti 4X100 metara osnovci iz Rasova su bili najbrži. Pobjedničku štafetu činili su: Amar Čoković, Nihad Balić, Danilo Furundžić i Uroš Sredojević.

Mentor atletske sekcije OŠ “Vladislav Sl. Ribnikar”, profesor Aleksandar Fatić, za Radio Bijelo Polje kazao je da zadovoljan postignutim rezultatima atletičara njegove škole.

“Zahvaljujem se domaćinu na odlično organizovanom takmičenju. Čestitam naravno i mojim učenicima na izvanrednim rezultatima. Svi su dali svoj doprinos i na kraju smo osvojili ubjedljivo prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji. Nama predstoji državno takmičenje 11.maja u Baru, gdje ćemo nadam se nastaviti tradiciju osvajanja medalja na ovim takmičenjima”, rekao je Fatić.

Sjutra u Bijelom Polju na programu je regionalno takmičenje za osnovce u futsalu, košarci i šahu.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Oš „Vladislav Sl. Ribnikar“

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE