Džudistima Jedinstva sedam medalja u Beogradu

Džudisti Jedinstva osvojili su sedam medalja na juče održanom 25. Međunarodnom turniru ,,Vladan Petrović", u Beogradu. 

Članovi ovog kluba u konkurenciji od 400 takmičara iz zemalja regiona osvojili su jednu zlatnu, jednu srebrnu i pet bronzanih medalja. 

Zlatnu medalju osvojilo je Mateja Šćekić, srebro je pripalo Anji Femić, dok su se bronzom okitili Iris Dizdarević, Helena Milićević, Zerina Franca, Ilija Milićević i Tarik Hadžajlić. 

Trener džudista Jedinstva, Vladan Milićević, za Radio Bijelo Polje je kazao da je takmičenje  u Beogradu dobro iskustvo za klub i članove.

,,Uvidjeli smo neke greške koje moramo otkloniti u narednom periodu. Lijepo je čuti kada se pominje naš klub i grad na jednom velikom i značajnom takmičenju, tako da su nam prilazili i oni koji su porijeklom iz Bijelog Polja, što je lijep osjećaj. Zadovoljan sam rezultatima koje smo postigli. Katarina Milićević i Petar Jevrić izgubili su u borbi za bronzu. Da bi došli do bronze naši takmičari imali su po četiri pobjede i jedan poraz, što dovoljno govori koliko je turnir bio jak", naglasio je Milićević. 

Ističe da se njegovi džudisti pripremaju za takmičenja za mlađe i starije pionire, Državno za juniore i Balkansko prvenstvo za kadete.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Džudo klub ,,Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.