Bjelopoljac Žarko Korać najbolji igrač druge Malezijske lige tokom marta

Bjelopoljac, Žarko Korać proglašen je za najboljeg igrača tokom marta, u drugoj Malezijskoj ligi.

U martu, uspješni 31-godišnji Bjelopoljac, u tri odigrana meča postigao je četiri pogotka i upisao je jednu asistenciju, što mu je bilo dovoljno da dođe do ovog prestižnog priznanja.

Korać je za Radio Bijelo Polje kazao da je zadovoljan svojim golgeterskim učinkom, kao i rezultatima svog tima, kao i da se nada da će tako i nastaviti.

"Svi u mom klubu su zadovoljni mojim igrama. Igramo napadački fudbal, koji sigurno nama napadačima mnogo olakšava posao. Tokom čitavog prošlog mjeseca sam igrao na jednom dobrom nivou i siguran sam da sam zasluženo osvojio ovo priznanje", rekao je Korać.

On je naveo kako je njegovom klubu do sada najveci uspjeh bilo šesto mjesto u ligi, a da su ove sezone trenutno na samo dva boda od prvoplasiranog tima, što je sigurno veliki uspjeh za klub.

"Trenutno se nalazimo na trećem mjestu na tabeli, cilj kluba na početku sezone nije bio borba za vrh, ali smo dobrim početkom sezone podigli apetite kluba na veći nivo, sada svi više očekuju od nas. Nadam se da ćemo se boriti za sami vrh tabele, i naravno da ću ja nastaviti da postižem pogotke" zaključio je Korać.

Korać je u svojoj karijeri igrao za veliki broj klubova, najbolje partije pružao je u dresu Zete, kada je svojevremeno postao najbolji strijelac u istoriji lige.

Pored tima iz Golubovaca, nastupao je i za Vojvodinu, Grbalj, Sheriff, kao i za dva izraelska kluba Hapoel Haifu i Beitar Jerusalim.

Autor: Bojan Šutović

Foto: FC UiTM

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE