Juniori košarkaškog kluba Jedinstvo poraženi od Sutjeske

Juniori košarkaškog kluba „ Jedinstvo“ poraženi su danas na svom terenu od ekipe Sutjeske, rezultatom 48:66, u utakmici 19. kola Juniorske lige.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Vulević sa 15 poena, pratili su ga Varajić sa devet, Bojičić i Vuković sa po po osam koševa. U timu Jedinstva istakli su se Vučinić sa 19 poena, Pavićević i Kljajević postigli su po osam.

Košarkaš Jedinstva, Vasilije Vučinić, za Radio Bijelo Polje je kazao da su dobro ušli u meč, kao i da su tokom prvog poluvremena pružili jak otpor. 

,,U finišu druge četvrtine smo popustili, i protivnici su otišli na +11, malo smo se opustili i nijesmo uspjeli da pružimo otpor. Čestitam ekipi Sutjeske na dobroj igri. Mi se sada okrećemo narednoj utakmici koju igramo u Podgorici, i pokušaćemo da ostvarimo što bolji rezultat do kraja sezone", pojasnio je Vučinić.

Nakon ovog kola ekipa Jedinstva zauzima devetu poziciju sa sedam pobjeda i 12 poraza, dok su Nikšićani drugi na tabeli sa 16 pobjeda i tri poraza.

KK ,,JEDINSTVO": Kovačević, Kljajević M, Kljajević, Šćepanović, Španjević, Vučinić, Pavićević, Madžgalj, Veličković, Raičević. 

KK ,,SUTJESKA": Milović, Varajić, Knežević, Vulević, Pavlović, Vukićević, Vuković V, Vuković R, Bojičić, Džaković, Radulović, Đoković. 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.