Rukometaši Jedinstva poraženi na gostovanju u Tivtu

Rukometaši Jedinstva poraženi su danas na gostovanju u Tivtu, ekipi Partizana rezultatom 27:26, u utakmici drugog kola Mini lige za prvaka.

Trener Jedinstva, Milan Ćetković, kazao je za Radio Bijelo Polje da je danas viđena prava rezultatska klackalica, ali da su domaći ipak bili smireniji u završnici meča.

„Tokom čitavog toka utakmice smo jurili prednost domaćina, da bi u zadnjem napadu imali sedmerac za izjednačenje, koji nažalost nismo uspjeli da iskoristimo. Čestitam domaćoj ekipi na dobroj partiji i pobjedi. Poslije ovog meča nas čeka pauza, sljedeći meč igramo tek za dvije nedjelje, protivnik nam je ekipa Lovćena“, rekao je Ćetković.

On je naveo da se nada da će njegova ekipa protiv Cetinjana ponoviti partiju iz prethodnog međusobnog susreta u Bijelom Polju, i da će uz pomoć publike upisati prve bodove u Mini ligi.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Mile Ćuzović koji je postigao šest pogodaka, pet golova dao je Đorđe Peruničić, dok su po četiri puta mrežu tresli Bogdan Međedović i Veselin Drakulović.

Kod gostiju najbolji golgeteri bili su: Nemanja Barac i Bojan Varagić koji su postigli po pet pogodaka, dok su Nikola Babović i Danilo Joksimović dali po četiri gola.

Nakon dva kola u Mini ligi, izabranici Milana Ćetkovića ostali su na četiri boda, koja su prenijeli iz regularnog dijela lige i sada se nalaze na četvrtom mjestu.

Prvu poziciju drži Lovćen sa 15 bodova, drugi su Komovi sa sedam, dok je Partizan treći sa šest osvojenih bodova.

U sljedećem kolu, kao što je naveo trener Ćetković, Bjelopoljci će dočekati ekipu Lovćena. Taj meč je na programu za dvije sedmice.

Isključenja na današnjem meču: Partizan 10 minuta, Jedinstvo 2 minuta.

RK ”Partizan”: Martin Čolo, Mile Ćuzović 6, Igor Katnić, Gavrilo Samardžić, Đorđe Peruničić 5, Dražen Mandić, Aleksa Perišić 3, Ivan Čule, Balša Dobrović, Filip Blečić 1, Jakov Sinđić, Marko Teskera, Marko Drašković 2, Bogdan Međedović 4, Veselin Drakulović 4, Vuk Kaluđerović 2 Trener: Dejan Stjepčević.

RK ”Jedinstvo”: Zarija Lutovac, Filip Racković, Nenad Vojinović, Nikola Babović 4, Rajko Femić, Milun Danić 1, Nemanja Barac 5, Slobodan Zonjić 2, Bojan Varagić 5, Nikola Jelić 2 , Miomir Varagić, Stefan Čabarkapa, Marko Tomović 3, Danilo Joksimović 4 Trener: Milan Ćetković.

Sudije: Ilija Bailović, Krcun Marković.

Autor: Bojan Šutović 

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE