Mlađi pioniri košarkaškog kluba „Jedinstvo“ upisali novu pobjedu

Mlađi pioniri košarkaškog kluba „Jedinstvo“ savladali su danas na svom parketu ekipu Ibra iz Rožaja rezultatom 58:29, u meču 13. kola Sjeverne regije IDEA Lige mladih.

Trener domaćih, Damjan Knežević, kazao je za Radio Bijelo Polje da su njegovi dječaci danas zasluženo savladali vršnjake iz Rožaja.

„Odigrali smo dobar meč tokom čitavog toka utakmice. Mladi momci su pokazali da su budućnost našeg kluba. Čestitam mojim igračima na odličnoj partiji i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i u narednom periodu. Ovom pobjedom smo obezbijedili prvo mjesto u Sjevernoj regiji, predstoji nam Plej-of sa najboljim ekipama iz naše države u ovoj konkurenciji, daćemo sve od sebe i u Plej-ofu da ostavimo dobar utisak“, rekao je Knežević.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Šćekić sa 19 poena, 11 je dodao Hodžić, dok je osam upisao Jocović.

Kod gostiju najbolji je bio N.Nurković sa 11 poena, dok je O.Nurković upisao 10.

Mladi košarkaši Jedinstva šampioni su Sjeverne regije, u 12 odigranih susreta zabilježili su 11 pobjeda i samo jedan poraz, tako da su obezbijedili učešće u Plej-ofu.

U plej-ofu IDEA lige mladih za mlađe pionire učestovaće osam najboljih timova u našoj državi.

KK “Jedinstvo“: Šćekić(C) 19, Perišić 2, Hodžić 11, Radović, Damjanović 2, Jocović Lj. 5 ,Jocović V. 1, Smolović 6, Jocović S. 8, Bugarin 4, Bulatović Trener: Damjan Knežević. 

KK “Ibar“: Špirtović(C) 3, Kurtagić, Nurković N.11 , Škrijelj 3, Nurković O. 10, Ramusović 2, Hasić, Ćatović, Kardović, Murović Trener: Adnan Mulić

Sudije: Kenan Gušmirović, Branko Šćekić.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE