Odbojkaši Jedinstva Franca sjutra veče brane trofej Kupa Crne Gore

Odbojkaši Jedinstva Franca sjutra veče igraju finale kupa Crne Gore protiv ekipe Budve.

Meč u MSC“Budva“ počinje u 19 časova.

Kapiten Jedinstva Franca, Vladan Rudić, kazao je za Radio Bijelo Polje da će njegova ekipa dati maksimum u sjutrašnjem meču, kao i da se nada da će odbraniti trofej Kupa.

„Ovo je naša poslednja utakmica u sezoni, jer smo nažalost ispali u polufinalu Plej-ofa. U finalnom meču ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i odbradujemo naše vjerne navijače koji su nas podržavali  tokom čitave sezone. Budva je domaćin i biće veoma teško, ali mi se sigurno nećemo predati. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo i da ćemo sjutra veče slaviti treću uzastopnu titulu Kupa Crne Gore“ zaključio je kapiten Rudić.

Bjelopoljci brane trofej Kupa, osvajali su ga već dvije godine uzastopno, prošle godine u finalu su savladali ekipu Budućnosti.

U polufinalnim susretima, odbojkaši Jedinstva u oba meča su pobijedili Budućnost, dok su Budvani takođe u dva meča nadigrali Sutjesku.

U dosadašnja tri meča u sezoni, izabranici Vladimira Vasovića su slavili dva puta, dok su jednu pobjedu odnijeli „bijeli“.

Pored finala Kupa za odbojkaše, takođe u Budvi odigraće se i finalni meč za odbojkašice.

U finalnom meču Kupa za dame sastaju se prvoplasirana ekipa u ligi, ekipa Luke Bar, protiv ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat. Taj meč sjutra počinje u 16:30.

 

foto: oscg.me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE