Futsaleri Jedinstva poraženi na gostovanju ekipi Military Futsal

Futsaleri Jedinstva poraženi su večeras u gostima od ekipe Military futsal rezultatom 6:2, u utakmici 16. kola Prve Futsal lige.

Strijelci za domaće bili su: Darko Nikolić, Milan Lakčević 2 gola, Saša Drobnjak i Nikola Radulović 2 gola.

Kod gostiju u listu strijelaca upisali su se: Elvis Sijarić i Fahrudin Ćorović.

Igrač Jedinstva, Danilo Palević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je večerašnja utakmica bila veoma teška, kao i da je ovaj meč bio vrijedan borbe za Plej-of.

"Čestitam ekipi Military futsal na večerašnjoj pobjedi. Na poluvremenu smo imali rezultatsku klackalicu, čak i momenat na našoj strani. Nakon brzih 2:0 za domaćina, vratili smo se sa dvije izvanredne akcije u egal. Nažalost u nastavku neke glupe greške su nas koštale pobjede. Iako je rezultat ubjedljivih 6:2 za domaćina, smatram da rezultat nije realan" rekao je Palević.

On je takođe istakao kako njegovom timu predstoji grčevita borba za Plej-of i da se nada da će uspjeti u tome, što bi za mladi tim Jedinstva bio izvanredan uspjeh.

Žuti karton na večerašnjem meču zaradio je Almedin Ćorović, igrač Jedinstva.

Izabranici Vladana Čampara zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 21 bodom, dok je Military futsal sada peti sa 24 boda.

U narednom kolu futsaleri Jedinstva dočekuju ekipu Berana.

Meč je na programu sljedećeg vikenda.

KMF "Military Futsal": Velimir Zogović(G), Nikola Radulović(C), Milko Pušonja, Milivoje Šćepanović, Srđan Gardašević, Danijel Zindović, Luka Marković, Saša Drobnjak, Dmitar Čabarkapa, Milan Lakčević, Darko Nikolić, Ivan Mugoša.

KMF "Jedinstvo": Amar Kanalić(G), Asad Hajdarpašić(G), Danilo Palević, Janko Bulatović, Almedin Ćorović, Petar Gurešić, Irfan Ćorović(C), Jovica Gačević, Šefket Ećo, Elvis Sijarić, Adnan Ljuca, Fahrudin Ćorović.

Sudije: Saša Goranović, Vladimir Šaković.

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE