Super kadetska liga: Košarkaši Jedinstva upisali devetu pobjedu

Kadeti košarkaškog kluba „Jedinstvo“ ostvarili su novu pobjedu, danas pred svojima navijačima mladi Bjelopoljci su savladali ekipu Podgorice rezultatom 79:61, u meču 12.kola Super lige za kadete.

Domaći su meč riješili krajem trećeg i početkom četvrtog perioda, kada su napravili seriju od 23:4 i mirno utakmicu priveli kraju.

Mladi igrač Jedinstva, Luka Zejak, kazao je za Radio Bijelo Polje da je njegova ekipa kontrolisala meč od samog početka pa sve do kraja.

„Odigrali smo danas veoma dobar meč, posebno u fazi odbrane. Iz dobre odbrane smo postigli veliki broj lakih poena, što nam je omogućilo da na kraju mirno privedemo meč kraju. Česititam mojim saigračlma na odličnoj partiji, naravno i protivniku na fer borbi. Okrećemo se narednom meču, u kojem dočekujemo Rudar, daćemo sve od sebe i u tom meču da pobijedimo“, kazao je Zejak.

Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Stefanović sa 25 poena, Zejak je upisao 17, dok je Bošković dodao 14.

Kod gostiju najbolji je bio Radusinović sa 17 poena, dok je 14 poena postigao Ražnatović.

Nakon 12.kola Bjelopoljci dijele treću poziciju sa ekipom Juniora, oba tima imaju po devet pobjeda i tri poraza.

U sljedećem kolu, koje se igra narednog vikenda, izabranici Velibora Koraća dočekuju ekipu Rudara iz Pljevalja.

KK “Jedinstvo“: Stefanović, Bošković, Vojinović, Madžgalj, Femić, Zejak, Bulatović, Beganović, Višnjić, Šćekić Trener: Velibor-Pirto Korać.

KK “Podgorica“: Miranović. Đurković, Ražnatović, Šoć, Popović, Boljević, Radojičić, Strugar, Čavić, Vučinić, Radusinović Trener: Balša Petrović. Sudije: Kenan Gušmirović, Boris Raičević, Danilo Popović. 

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE