Rukometaši Jedinstva savladali Mornar u gostima

Rukometaši Jedinstva savladali su večeras u gostima ekipu Mornara, rezultatom 30:27, u utakmici 14. kola Prve rukometne lige. 

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Slobodan Zonjić sa 8 golova, dok su Filip Racković i Nenad Vojinović postigli po pet. Kod domaćih Jovan Marojević postigao je 11, Emir Mujić četiri i Lazar Gvozdenović tri gola. 

Igrač Jedinstva, Rajko Femić, za Radio Bijelo Polje je kazao da je zadovoljan postignutim rezultatom koji su postigli u Baru. 

,,Večeras smo i odmarali dosta igrača, što je radio i protivnik, koji je tradicionalno teška ekipa. Jesu igrali jako, ali smo na kraju uspjeli da ih savladamo rezultatom. Ovo nam je i posljednja utakmica u regularnom dijelu prvenstva, i sledećeg vikenda igramo u Beranama protiv Komova prvu utakmicu u Mini ligi za prvaka, u kojoj su pored nas i Lovćen, Partizan iz Tivta i Komovi. U ovoj ligi prenosimo broj bodova koji smo osvojili u međusobnim susretima", dodao je Femić.

Rukometaši Jedinstva učvrstili su treću poziciju na tabeli, i sljedećeg kola startuju u Mini ligi za prvaka. 

RK ,,JEDINSTVO": Lutovac, Racković, vojinvić, Babović, Femić, Zojić, Varagić B, Jelić, Varagić M, Čabarkapa, Tomović, Joksimović. 

RK ,,MORNAR": Jović, Ražnatović, Mašanović, Gvozdenović, Dragojević, Čejović, Jovićević, Mujić, Agović, Marojević, Dajković, Ašanin, Popović, Barjaktarević, Kojičić, Mrdak.  

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: RK ,,Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE