Odbojkašice Jedinstva Franca pretrpjele poraz na gostovanju ekipi Luka Bar

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su večeras u gostima od prvoplasirane ekipe, Luka Bar , rezultatom 3:0 (25:17, 25:13, 25:17) u meču 13. kola Prve Ženske odbojkaške lige.

Trener odbojkašica Jedinstvo Franca, Mladen Miladinović kazao je za Radio Bijelo Polje da je ekipa Luke Bar večeras zasluženo slavila.

"Znali smo da nas očekuje teško gostovanje, jer je protivnik jedna izuzetno jaka ekipa. Osim drugog seta, koji su domaći lako dobili, u ostala dva viđena je zanimljiva odbojka, gdje smo držali rezultatski egal do polovine setova. Ali je tada dolazio do izražaja kvalitet i iskustvo Baranki, koje su završavale setove u svoju korist. Čestitam ekipi Luka Bar na pobjedi" kazao je Miladinović.

On je dodao da je njegovoj ekipi ovaj meč koristio kao dobra priprema za sljedeći mec, pred domaćom publikom, protiv Mediterana, koji će ujedno biti i posljednji meč u ligaškom dijelu prvenstva.

Najbolja poenterka kod pobjednika bila je Milena Burzanović, koja je upisala 14 poena, dok je Dijana Vuković dodala 10. Kod gošći najefikasnija je bila Dušica Đorđević sa sedam poena, dok je mlada Nikolina Tvrdišić osvojila pet poena.

Uprkos porazu, dobre vijesti su stigle iz Nikšića za odbojkašice Jedinstva Franca. Poslednje plasirana ekipa Nikšića poražena je od ekipe Morače, tako da su Bjelopoljke stigle na korak od velikog uspjeha i opstanka u društvu najboljih.

U poslednjem kolu, koje je na programu sljedećeg vikenda, izabranicama Mladena Miladinovića potrebno je da savladaju ekipu Mediterana, na svom terenu, ili da Nikšič ne pobijedi na gostovanju Galebu, kako bi izbjegle tu posljednju poziciju.

ŽOK "Luka Bar": Dušanka Petrović, Ksenija Dević, Šejla Duraković, Melisa Cenović, Milena Burzanović, Lana Zavišić, Mia Martinović, Andrea Knežević, Tamara Vukoslavčević, Dijana Vuković, Anđela Čarapić, Ines Hodžić, Danijela Barjaktarović Trener: Vladimir Milačić.

ŽOK "Jedinstvo Franca": Nikolina Tvrdišić, Dušica Đorđević, Ajla Karalić, Amila Karalić, Andrea Krgović, Naida Hadžibegović, Dragana Rakočević, Gordana Madžgalj, Aleksandra Popović, Mileva Magdelinić, Staša Peković, Ikbala Idrizović, Isidora Jevrić, Milica Radović. Trener: Mladen Miladinović

Sudije: Predrag Beljkaš, Stefan Osmajić.

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE