Juniorska liga: Košarkaši Jedinstva poraženi na gostovanju ekipi MNE Team

25 April 2024

Najnovije vijesti

Juniorska liga: Košarkaši Jedinstva poraženi na gostovanju ekipi MNE Team

Juniori košarkaškog kluba "Jedinstvo" poraženi su danas u gostima od ekipe MNE Team iz Nikšića rezultatom 87:72, u meču 17.kola Juniorske lige.

Bjelopoljcima je ovo peti poraz u poslednjih šest mečeva.

Igrač Jedinstva, Mileta Španjević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je glavni razlog poraza loše otvaranje meča njegovog tima.

"Očekivali smo teško gostovanje u Nikšiću, jer je MNE Team veoma ozbiljna ekipa. Danas su uslovi za igru u dvorani bili veoma loši, to je sigurno i uticalo na našu igru i krajnji rezultat. Dozvolili smo domaćinu da već u prvoj četvrtini stekne dvocifrenu prednost, koju su uspjeli da zadrže do kraja prvog poluvremena. Krajem treće četvrtine prišli smo na jednocifren zaostatak, ali nismo uspjeli da preokrenemo rezultat u svoju korist",rekao je mladi Španjević.

On je čestitao protivničkoj ekipi na zasluženoj pobjedi, kao i da njegovom timu preostaje da naporno radi na ispravljanju grešaka u utakmicama koje slijede.

Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Vučinić sa 16 poena, Španjević je dodao 14, dok je Raičević upisao 13.

U narednom kolu, izabranici Branka Vučetića gostuju prvoplasiranoj ekipi Budućnost Voli, koja je ubilježila sve pobjede u dosadašnjem dijelu Juniorske lige.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Arhiva RBP 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA