Odbojkaši Jedinstva Franca poraženi od Budućnosti u prvom meču polufinala Plej-ofa

Odbojkaši Jedinstva Franca poraženi su večeras u gostima od ekipe Budućnosti rezultatom 3:0 (28:26,25:21,26:24), u prvom meču polufinala Plej-ofa Prve lige.

Podgoričani su ovom pobjedom poveli u polufinalnoj seriji.

Trener Jedinstva Franca, Darko Prebiračević, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ekipa Budućnosti večeras zasluženo stigla do pobjede.

„ Večeras smo samo u prvom setu pokazali približan nivo igre koji se od nas očekuje, ali to nije bilo dovoljno da uzmemo prvi set, Potpuno smo podbacili u bloku i odbrani, i takvi poeni su nam nedostojali da napravimo nešto više u ovom meču. Vremena je malo, moramo se skupiti, i u srijedu na svom terenu izboriti majstoricu“ rekao je Prebiračević.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Milutin Pavićević sa 21 poenom. Srećko Ristić upisao je 10, dok je Nemanja Peruničić dodao 9.

Kod gostiju najbolji je bio Bojan Strugar sa 15 poena, dok je iskusni Nemanja Dukić upisao 12, Ukrajinac Kločko dodao je 9.

Polufinalna serija igra se na dvije pobjede. Drugi meč između istih rivala na programu je u srijedu, dok bi se eventualni odlučujući meč igrao sljedećeg vikenda.

U drugom polufinalu Plej-ofa sastaju se Budva i Volley Star.  Prvi meč se igra u nedjelju u 18 časova.

OK"Budućnost": Danilo Dubak, Srećko Ristić, Aldin Oković, Nemanja Peruničić, Nikola Radović, Benjamin Hadžisalihović, Ivan Vlahović, Miodrag Jelić, Blažo Milić, Đorđe Jovović, Bojan Radović, Milutin Pavićević Trener: Balša Radulović

OK"Jedinstvo Franca": Strahinja Kuburović, Vladan Vukić, Luka Bulatović, Nihad Dizdarević, Ljubomir Popović, Kyrylo Klochko, Balša Bulatović, Vladan Rudić, Bojan Strugar, Marko Tomić, Ivan Andonov, Luka Šuljagić, Nemanja Dukić Trener: Darko Prebiračević

Sudije: Sonja Simonovska, Branko Batizić

 

Autor: Bojan Šutović

Foto:arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE